Geen producten (0)

Bekijk hier inkt voor in de Epson EcoTank ET M3180

De beste inkt voor jouw Epson EcoTank ET-M3180

Op zoek naar printerinkt voor de Epson EcoTank ET-M3180 inktflesjes? Bekijk dan hier alle inktflessen die geschikt zijn voor de Epson EcoTank ETM3180. De M3180 printers die gebruik maken van de ecotank 111 flesjes zijn enkel verkrijgbaar in de kleur zwart (ook wel BK genoemd). Deze flesjes bevatten ruim 120ml aan inkt waardoor je weer een lange tijd vooruit kunt met printen in jouw Epson EcoTank ET M3180 printer.. Dankzij onze laagste-prijs-garantie verzekeren we je van de beste deal: je betaald geen verzendkosten en geniet bovendien van 2 jaar garantie op jouw aankoop.

Printer met Inkt reservoir, zonder cartridges

De Epson Ecotank ET-M3180 printers maken gebruik van afzonderlijke inktreservoirs. Doordat de zwarte inkt in zijn eigen reservoir gescheiden zit van de ben je verzekerd van goede pigmenten en diepe zwarte tonen van laserkwaliteit. Het is niet noodzakelijk om de printer aan te sluiten met een netwerkkabel, ze kunnen namelijk verbonden worden met het Wi-Fi netwerk. Je kunt direct en draadloos je bestanden printen door gebruik te maken van diensten als Google Cloud Print, Apple Airprint of E-mail print. Door gebruik te maken van onze huismerk InktDL inktflessen print je een stuk voordeliger met je Epson Ecotank. Onze huismerk inktflessen bevatten namelijk in verhouding tot de originele inktflessen een veel grotere hoeveelheid inkt, hierdoor gaan ze langer mee. Je print dus met dezelfde kwaliteit als met de originele inktflessen voor Epson Ecotank ET-M3180, maar dan voor een lagere prijs. Je bespaart dan dubbel op, meer printen voor een lagere prijs. Een echte Inkt Deal dus.

De voordelen van InktDL EcoTank ET-M3180 inktflessen

  • Ruim 120ml aan zwarte inkt voor optimaal rendement.
  • Je betaal geen verzendkosten voor jouw Epson EcoTank M3180 inkt.
  • Maak diep zwarte afdrukken, vergelijkbaar met laserkwaliteit.
  • Goedkoop alternatief om mee te printen.
  • Minimaal dezelfde hoge kwaliteit als originele inkt.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.