Geen producten (0)

Deze artikelem zijn geschikt voor de Epson Workforce WF-100W:

Epson Workforce WF 100W inkt cartridges

Wij verkopen de cartridges voor de Workforce WF 100W  in het zwart (BK) en kleur (Color.) Je kunt deze apart van elkaar bestellen maar ook samen in een multipack. Zo heb je altijd genoeg en zit je nooit meer zonder inkt voor jouw Epson printer. Ons huismerk van InktDeal.com vormt een goed alternatief voor de originele variant voor de Epson Workforce WF 100W, ons huismerk bevat niet alleen meer inhoud (in ml) maar gaat ook nog eens stukken langer mee. Dubbel besparen dus.  Begin vandaag met besparen en stap over op het InktDL huismerk geschikt voor jouw Workforce WF 100W mobiele printer.

Capaciteit van de Epson Workforce WF 100W cartridges

De originele cartridges zijn duurder dan onze huismerk cartridges èn bevatten minder inkt. De zwarte cartridge bevat namelijk 8,8ml aan inkt, de kleuren cartridge bevat ruim 11,4ml aan inkt. Deze cartridges zijn maximaal gevuld, dus geen half volle cartridges. Tevens hebben deze inktpatronen exact dezelfde pasvorm als de originele cartridges waardoor ze volledig compatibel zijn met de originele variant voor de Epson Workforce WF-100W. Dat is niet alleen overal printen waar je wil, maar ook nog eens tegen een haarscherpe prijs, een echte inkt deal.

Kenmerken Workforce WF-100W

De Epson Workforce WF 100W is een populaire printer binnen Epson's kleine formaat inktjet printers. Van deze cartridges heb je lang plezier dankzij de maximaal gevulde XL inhoud. Je hoeft niet bang te zijn dat deEpson Workforce WF100W cartridges niet passen in jouw printer. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge. Bestel je voor 16:00? Dan liggen jouw inkt cartridges de volgende dag al op de deurmat zodat je direct verder kunt met printen. Benieuwd naar welke artikelen geschikt zijn voor deze inkt? Kijk dan bij een van bovenstaande artikelen naar de geschikte printers.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.