Geen producten (0)

Garantie en klachten

Welke garantie bieden jullie en hoe handelen jullie klachten af?

 

Garantie: Wat als mijn inktcartridge niet werkt?

Dat is vervelend! Het kan wel eens voorkomen dat een inktcartridge of toner cartridge niet werkt. Geen zorgen, neem contact op met ons en in de meeste gevallen kunnen we het telefonisch of per e-mail voor je oplossen. Lukt dat niet? Indien het defect binnen de garantie van twee jaar valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging van je cartridge of toner.

Heb je een van de probleemoplossers al geprobeerd?

Bekijk eens één van de probleemoplossers op deze pagina, hier vind je handleidingen wat je moet doen als de inktcartridge het niet lijkt te doen, er problemen zijn met je lasertoner en nog veel meer!

Waar kan ik terecht met een klacht?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door met ons contact op nemen of te mailen naar info@InktDeal.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via deze link. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op deze website. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.