Geen producten (0)

Het kan altijd voorkomen dat iets niet gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door met ons contact op nemen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden.

 

Wat vervelend dat je inktpatroon of toner cartridge niet goed werkt: daar is garantie voor. Neem contact op met ons en in de meeste gevallen kunnen we het probleem telefonisch of per e-mail met instructies voor je oplossen. Lukt dat niet? Dan sturen we je een vervangend product, wij zullen bij toegekende garantie kosteloos zorg dragen voor reparatie of één-op-één vervanging van je inkt- of tonercartridge.

Heb je al geprobeerd om het probleem zelf op te lossen? Een inkt- of tonercartridge hoeft namelijk helemaal niet defect te zijn. Als de inktpatronen niet worden herkend door de printer, er geen inkt uit de cartridge komt, de afdrukkwaliteit tegenvalt of er een foutmelding tevoorschijn komt, dan is dit vaak op te lossen zonder dat er een vervangend product dient te worden aangeleverd. Zo vind je hier een overzicht van alle instructies voor problemen tijdens de installtie.

 

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.