Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bestel jouw toner cartridges op InktDeal.com!

Op zoek naar nieuwe toner cartridges voor jouw laserprinter? Wij hebben laser toner cartridges voor alle merken: onder andere Brother, HP, Canon, Samsung, Xerox, OKI, Kyocera en Epson. Met ons huismerk InktDL bespaar je tot wel 80% ten opzichte van printen met originele toner cartridges. Wanneer je dus wil besparen op je printkosten raden we je de overstap naar ons huismerk van harte aan. Kies hierboven voor welk merk laserprinter jij een toner cartridge zoekt. Je kunt vervolgens eerst je type printer selecteren en daarna het model. Niet gevonden? probeer dan eens te zoeken op cartridge serie.

Waar vind ik wat mijn model en type printer is?

Meestal staat het model en type printer op de printer zelf. Meestal is dit op de voorkant of rechtsbovenin. De wat grotere laserprinters hebben vaak ook op de achterkant het exacte model staan, hier staat ook het serienummer van je laserprinter. Het model cartridge staat natuurlijk op de toner zelf, hiervoor dien je eerst de printer te openen zodat je bij de cartridges kunt. Het model van de toner cartridge staat vaak bovenop de cassette.

Laagste-prijs-garantie en gratis verzending op toner cartridges

Wanneer je jouw toner cartridges bij ons haalt verzekeren we je van de beste deal, niet voor niks zijn wij de goedkoopste van Nederland en België. We garanderen dat je deze kwaliteit nergens anders kunt halen voor deze scherpe prijs. Wanneer je jouw bestelling voor 16:00 plaatst, dan leveren we jouw bestelling direct de volgende dag. Handig voor als je direct weer verder wilt met je printwerk, je ziet dan niet zonder toner cartridges. En wanneer je vragen hebt over je bestelling helpen we je graag verder, we hebben een deskundige klantenservice die antwoord kan geven op jouw technische vragen en je kan helpen met tips en tricks.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.