Geen producten (0)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zit je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

»Welke inkt heb ik nodig voor mijn printer?

1. Klik bovenin het menu op uw merk printer.
2. Selecteer uw type printer.
3. Typ (een deel van) uw model in.
4. Alle inkt die geschikt is voor uw model staat in het overzicht.

»Ik vindt mijn printer niet met de zoekfunctie?

Kunt u de inktcartridges voor uw printer niet vinden in de selecteerlijst? Probeer het eens met de zoekbalk te vinden of typ uw saerie inktcartridge in. Staat de inkt die u zoekt er nog steeds niet tussen? Neem dan even contact op met ons.

»De printer herkent mijn inktcartridge niet, wat nu?

Wordt de inktcartridge niet herkend door de printer? Geen probleem, met deze instructies kun je het probleem eenvoudig oplossen.

»Er komt geen inkt uit de cartridge.

Komt er geen inkt uit de cartridge? Geen zorgen, deze handleiding helpt de issue te verhelpen.

»Mijn printer geeft strepen op de afdrukken!

Dit is vervelend! Gelukkig kun je het eenvoudig oplossen in slechts drie stappen. Volg de instructies die op deze pagina staan om het op te lossen.

»De printer herkent mijn toner cartridge niet, wat nu?

Wordt de toner cassette niet herkend door de printer? Geen probleem, op deze pagina staat waat te doen

»Hoe kan ik mijn bestelhistorie zien?

Als je bent ingelogd navigeer je eerst naar 'Mijn account' en vervolgens naar 'Bestellingen'. Hierin staat een compleet overzicht van je eerdere bestellingen en je kunt recente facuren bekijken. Geen account? Maak er dan hier een aan.

»Wat zijn de verzendkosten?

Bij InktDeal.com betalen wij voor jou de verzendkosten omdat wij het belangrijk vinden dat de prijs die de klant ziet, ook de daadwerkelijke prijs is die de klant betaalt, zonder dat er allerlei vage kosten bijkomen.

»Vervalt de garantie van mijn printer als ik huismerk cartridges gebruik?

Zeker niet, gebruik van InktDL huismerk inktcartridges of toners heeft geen invloed op de garantie van uw printer of een onderhoudscontract. Het is voor een fabrikant namelijk verboden om aan koppelverkoop (EU-wetgeving en nationale wetgeving) te doen en u te verplichten om merk-cartridges van de fabrikant te gebruiken. Als gebruiker bent u wettelijk gezien volledig vrij in de keuze welk merk inktcartridges of toners u wenst te gebruiken en dat is eigenlijk heel erg logisch.

»Is de kwaliteit van het huismerk net zo goed als het orgineel?

Ja. De kwaliteit van de afdrukken zullen nagenoeg hetzelfde zijn als de afdrukkwaliteit van de originele cartridges. Wij adviseren echter wel de inktcartridges binnen twee jaar na aankoop te gebruiken, dan is de kwaliteit op z'n best.

»Hoe lang kan ik mijn inktcartridges bewaren?

Dat ligt eraan of je de cartridges hebt aangebroken of niet. Buiten de printer zijn de inktpatronen ruim vijf jaar houdbaar. Wanneer ze in de printer zitten is dit afhankelijk van verschillende factoren: kijk hier voor meer informatie.

»Ik heb een technische vraag, waar kan ik terecht?

We hebben een hulppagina gemaakt met daarin 90% van alle vragen over inkt- en tonercartridges. Je vind deze hier.

 

Niet gevonden waar je voor kwam? Neem even contact op met de klantenservice

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.