Geen producten (0)

Alle inkt cartridges geschikt voor HP Deskjet 2542:

Huismerk HP Deskjet 2542 inkt cartridges

Print zoveel als je wilt met onze huismerk cartridges variant van de HP Deskjet 2542 met een haarscherpe prijs zodat printen echt voordelig wordt. De huismerk serie van InktDL is verkrijgbaar in de kleuren zwart en color. Deze color cartridge bevat de kleuren cyaan, magenta en geel.  Deze compatible cartridges zijn onder andere geschikt voor HP Deskjet 2542 printers en zijn voorzien van de nieuwste generatie chips voor optimale werking met uw printer.

Bestel nu makkelijk en snel online zwart en (multi) color inkt cartridges voor uw HP printer. Wij bieden laagste-prijs-garantie en verzekeren u van de allerhoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Al onze inktcartridges zijn van de beste kwaliteit en vergelijkbaar met het origineel, maar dan voor een veel lagere prijs. Uiteraard passen alle huismerk inktcartridges naadloos in uw HP printer.

Capaciteit van de HP Deskjet 2542 cartridges serie

De cartridges  hebben verschillende capaciteiten inkt. In de zwarte cartridge zit 69ml, de kleuren-cartridge (cyaan, magenta en geel) cartridges bevatten 7ml aan inkt (totaal 21ml). Met de cartridges van InktDL komen afdrukken écht tot leven en geven bovendien een goed rendement in het aantal pagina's. Kijk hierboven welke artikelen geschikt zijn voor de HP Deskjet 2542.  Stop met het teveel betalen voor je printerinkt en begin vanaf vandaag met besparen. Wanneer je voor 16:00 besteld, dan ontvang je de cartridges de volgende werkdag al, wel zo handig.

 

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.