Geen producten (0)

Toner cartridges geschikt voor de Brother MFC-9840CDW:

Brother MFC-9840CDW toner cartridges online bestellen

Ben je op zoek naar nieuwe toner cartridges voor in je Brother MFC-9840CDW? Je vind hier een volledig overzicht van alle geschikte toners voor deze laserprinter van Brother. Deze cartridges zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Tevens zijn deze toner cartridges ook verkrijgbaar als multipack van vier toner cartridges zodat je nog meer kan besparen ten opzichte van originele Brother MFC-9840CDW toners. Met onze huismerk toner cartridges print je namelijk dubbel zo goedkoop: er zit meer toner poeder in, de inhoud is groter. Plus; ze zijn stukken voordeliger dan de originele toner cartridges van Brother. Dit komt omdat de printerfabrikanten hun printers voor een relatief lage prijs verkopen en proberen te verdienen op de originele toner cartridges.

XL capaciteit en hoge kwaliteit toner cartridges

Deze toner cartridges gaan extra lang mee dankzij XL capaciteit, de zwarte Brother MFC-9840CDW toner cartridge is goed voor ruim 5000 afdrukken, de kleuren toners gaan ieders ruim 4000 afdrukken mee op basis van 5% afdrukken. Dat zijn normale A4'tjes met tekst bijvoorbeeld. De chips op de cartridges geven aan de printer door hoeveel toner er nog in de cartridges zitten, je komt dus nooit weer met een lege printer te zitten. Wel zi handig voor de zakelijke printer of thuisgebruiker. Ook qua afdrukkwaliteit zit je goed, de afdrukken zijn namelijk van dezelfde hoge kwaliteit als dat je gewend bent van de originele Brother cartridges.

Snelle levering + topservice bij jouw MFC-9840CDW toners

Wanneer je voor 16:00 besteld, dan leveren we jouw toner cartridges direct de volgende dag al. Deze toner cartridges zijn per stuk verpakt, dus je hoeft niet direct alle vier de toner cartridges te vervangen. Ook wanneer je hulp nodig hebt tijdens de installatie staan we voor je klaar, we hebben een deskundige klantenservice die je graag verder helpt wanneer er vragen zijn.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.