Geen producten (0)

CF-380X, CF-381X, CF-382X en CF-383X voor HP Color Laserjet Pro M476DN

HP Color Laserjet Pro M476DN laser toners nodig?

Ben je op zoek naar toner cartridges voor HP 312X of HP 312A? Bij InktDeal.com bieden we je laser toners die geschikt zijn ter vervanging van de CF-380X, CF-381X, CF-382X en CF-383X voor jouw HP Color Laserjet Pro M476DN printer. Onze toners van het huismerk InktDL zijn minstens van dezelfde hoge kwaliteit als de originele laser toners van Hewlett Packard (HP) en beschikken tevens over de nieuwste chips. De pasvorm van onze huismerk variant van de HP Color Laserjet Pro M476DN cartridges is tevens exact hetzelfde, dus geen zorgen over de compabiliteit en werking van de toners.

Enkel XL capaciteit beschikbaar

We bieden enkel en alleen onze XL capaciteit laser toners, dit is de 312X. Dit doen we omdat we geen half gevulde toner cartridges willen verkopen (met letter A), dan ben je immers nog steeds bezig met vaak verwisselen. De CF380X zwart is goed voor ruim 6000 afdrukken, de kleuren toner cartridges voor HP Color Laserjet Pro M476DN zijn goed voor 4000 afdrukken per kleur (cyaan, magenta en geel). We maken het je graag gemakkelijk bij de installatie, heb je daar hulp bij nodig, dan helpen we je graag met deskundig of technisch advies.

Installatie van de HP Color Laserjet Pro M476DN toners:

  • Haal de toner cartridges uit de verpakking / doos.
  • Verwijder de plastic beschermhoes van de toner cartridge.
  • Verwijder de oranje beschermkap van de toner cartridge.
  • Verwijder het transparante plastic lint die uit de toner cartridge steekt.
  • Start in het menu van de printer 'cartridges vervangen' of 'toner wisselen'.
  • Open de printer en verwijder de lege cartridge(s).
  • Installeer de nieuwe cartridges en sluit de printer.
  • Maak een testafdruk, je HP Color Laserjet Pro M476DN kan nu weer printen!

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.