Geen producten (0)

Toners geschikt voor de HP Laserjet Pro P1108

Sorteer op:  

CB-435A Compatible Toner voor HP (35A) Huismerk toner cartridge HP CB-435A, geschikt voor: HP…
€ 26,95
Op voorraad

HP Laserjet Pro P1108 toners met XL capaciteit

Zijn je huidige HP Laserjet Pro P1108 toner cartridges leeg? Bekijk hier een overzicht van alle geschikte artikelen voor jouw Hewlett Packard (HP) laser printer. Deze toner is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart, de HP Laserjet Pro P1108 betreft namelijk een zwart-wit laser printer. We garanderen je de hoogste kwaliteit op je nieuwe laser cassette, er zit namelijk op iedere toner ruim twee jaar garantie. De houdbaarheid is overigens een veelvoud langer, de toners voor de HP Laserjet Pro P1108 zijn ruim vijf jaar te bewaren.

Goedkoop alternatief voor de originele toners van HP

Deze huismerk toner is afkomstig van ons merk InktDL, het is hét huismerk van InktDeal.com. Ze zijn niet alleen veel goedkoper dan de originele toner van HP, maar er zit ook nog eens meer in, waardoor je dus meer kunt printen met dezelfde toner en je niet onnodig cartridges moet vervangen.  Je bespaart dus dubbel ten opzichte van de originele HP toners voor HP Laserjet Pro P1108: de toner cartridges zijn goedkoper en er zit ook nog eens meer toner in.

Kies voor de goedkoopste in inkt & toners

Wanneer je bij InktDeal.com besteld, ben je aan het juiste adres. We zijn namelijk de allergoedkoopste in inktcartridges en toner van Nederland en België. Printen wordt bij ons weer voordelig, het bedrag wat je ziet is namelijk ook wat je betaald. Bij ons vind je geen vage transactie- of verzendkosten. En mocht je hulp nodig hebben tijdens de installatie, dan helpt één van onze klantenservicemedewerkers je graag even verder.

Voordelen van de HP Laserjet Pro P1108 toners:

  • Je bespaart ruim de helft ten opzichte van originele HP toner cassette's.
  • Er zit meer inhoud in ten opzichte van originele HP toners.
  • Afdrukken zijn diep zwart, hoogwaardige laserkwaliteit.
  • Twee jaar garantie, ook nadat de seal verbroken is.
  • Hulp bij installatie wanneer dit nodig is.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.