Geen producten (0)

Bekijk alle laser toners geschikt voor de HP Laserjet M1120

Sorteer op:  

CB-436A Compatible Toner voor HP (36A) Huismerk toner cartridge HP CB-436A, geschikt voor: HP…
€ 26,95
Op voorraad

HP Laserjet M1120 zwarte toners voor laser printers

Op zoek naar een goedkoop alternatief voor de originele HP toners? Bekijk hier het geschikte assortiment voor de HP Laserjet M1120 zwart-wit laserprinter.  Deze toner cassette's gaan ruim 2.000 pagina's mee en zijn voorzien van de nieuwste generatie chips. Deze communiceren met de printer en geven door hoeveel toner er nog in de cartridge zit, zodat je optimaal rendement haalt uit je nieuwe comaptibele HP Laserjet M1120 laser toner cartridge. Het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar, dus ook deze toners voor jouw Hewlett Packard printer. 

Meér inhoud dan originele HP Laserjet M1120 toners

De toner cartridges van ons huismerk InktDL zit meer toner poeder in dan de originele toners van HP. Zo bespaar je dubbel op de aanschaf van je nieuwe toner(s): enerzijds is de aanschafprijs lager en anderzijds kun je meer printen met dezelfde toner. De toners zijn enkel verkrijgbaar in één formaat: dit is het standaard formaat (A).

HP Laserjet M1120 toners online bestellen

Je nieuwe toners bestel je eenvoudig online, je kunt daarbij kiezen uit een breed scala aan betaalmethoden. Tevens is er ook de mogelijkheid om pas te betalen als je de bestelling hebt ontvangen, kies in dat geval voor 'achteraf betalen' als betaalmethode bij het afrekenen van je bestelling.  Wanneer je voor 16:00 besteld op werkdagen, dan wordt jouw nieuwe HP Laserjet M1120 toner de volgende dag al bezorgd zodat je direct verder kunt met printen waar je gebleven was. Mocht je hulp nodig hebben bij de installatie of je hebt vragen over je bestelling, dan kun je altijd terecht bij één van onze klantenservice medewerkers. Zij helpen je namelijk graag verder met technische problemen of bij het zoeken naar de toners die passen bij jouw HP Laserjet M1120. In het overzicht hierboven zie je enkele artikelen die geschikt zijn voor deze printer.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.