Geen producten (0)

Bekijk hier alle toners die compatible zijn met de HP Laserjet Pro M1132:

Sorteer op:  

CE-285A Compatible Toner voor HP (85A) Huismerk toner cartridge HP CE-285A, geschikt voor: HP…
€ 26,95
Op voorraad

A-merk kwaliteit toners voor de HP Laserjet Pro M1132

Stop met teveel betalen voor je laser toners. Op zoek naar een goedkope zwarte (BK)  laser toner geschikt voor de CE 285A? Wij hebben voordelige huismerk laser toner cartridges voor de HP 85A, ons huismerk InktDL beschikt over meer capaciteit voor een lagere prijs. Hierdoor kun je fors besparen op je printkosten en wordt printen echt weer eens voordelig.  Wij garanderen je de hoogste kwaliteit met belangrijke ISO-standaarden. We produceren onze toners volgens de ISO9001- en ISO14000-normen, zodat je daarmee in hoge kwaliteit zwart-wit kunt afdrukken. Geschikt voor onder andere HP Laserjet Pro M1132.

Slimme chips op de HP Laserjet Pro M1132 laser toners

Op deze laser toners die volledig compatibel zijn met de CE-285A zitten chips van de meest recente productie zodat ook jou laserprinter geschikt is voor deze toner cassette's. De toner communiceert met de printer hoeveel de toner nog kan printen, zodat je precies weet wanneer het tijd is om de lege toner cartridge te vervangen. Let erop dat je de chips niet beschadigd bij het uitpakken van de toner cartridge, deze zijn namelijk erg gevoelig voor krassen. Mocht je verder nog tips en tricks nodig hebben tijdens de instalaltie van de HP Laserjet Pro M1132 toner, dan helpt een van onze klantenservice medewerkers je graag even verder.

Eenvoudig online HP Laserjet Pro M1132 toners bestellen

We maken het je graag gemakkelijk: wanneer je bij ons voor 16:00 besteld, dan ligt je bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt dan direct verder met printen zodat je daarin geen vertraging oploopt. Ook qua betaalmogelijkheden zit je bij ons goed, je kunt velig en vetrouwd betalen met iDeal of Bancontact, maar ook met achteraf betalen. Je betaald dan voor je nieuwe HP Laserjet Pro M1132 toner wanneer deze al bezorgd is en je deze hebt kunnen testen.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.