Geen producten (0)

Toner cartridges geschikt voor de Samsung SCX-3405:

Sorteer op:  

MLT-D101S Compatible Toner voor Samsung Huismerk toner cartridge Samsung MLT-D101, geschikt voor:…
€ 29,95
Op voorraad

Nieuwe toner nodig voor de Samsung SCX-3405?

Hierboven vind je het overzicht met al het geschikte assortiment voor de Samsung SCX-3405. Deze is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart, de Samsung SCX-3405 is namelijk een zwart-wit printer. Deze Samsung printers staan garant voor haarscherpe zwart-wit afdrukken met een diepzwarte toon, zwart is ook echt zwart. Daarvoor hoef je niet de dure originele Samsung toners te halen, er zijn ook goedkopere alternatieven voorhanden zoals deze huismerk InktDL Samsung SCX-3405 toner cartridge. Ons huismerk print namelijk met dezelfde hoge kwaliteit als de originele toners van Samsung, maar dan voor een prijs die een stuk lager ligt. Sterker nog, in onze huismerk toners bevind zich ook nog eens meer toner poeder, waardoor ze langer mee gaan. Je bespaard dus dubbel. Tip: door de slimme chips op deze toner cartridge, zie je zeer nauwkeurig hoeveel toner poeder er nog in de cartridges zit. Je weet dan precies wanneer je een nieuwe moet halen. 

Service met een glimlach & morgen in huis

We maken het je graag gemakkelijk, wanneer je bij ons voor 16:00 besteld, dan ontvang je jouw bestelling direct de volgende werkdag al zodat je meteen verder kunt met printen. En wanneer je vragen hebt over je bestelling of over je bestelde cartridges, dan hebben we een deskundige klantenservice die je direct kan helpen als er vragen zijn over bijvoorbeeld de installatie van de toner cartridges. Al onze artikelen worden geleverd uit eigen voorraad, en we rekenen nooit verzendkosten, transactiekosten of verwerkingskosten. De prijs die je ziet staan bij een artikel is ook de prijs die je uiteindelijk betaald.

De voordelen van de Samsung SCX-3405 huismerk toners:

  • Gratis verzending op je nieuwe toner cartridges.
  • Twee jaar garantie op het gehele assortiment, ook deze toners.
  • Hulp bij de installatie, wanneer dat nodig is.
  • Snelle levering van je nieuwe toners.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.