Geen producten (0)

Alle toners voor de Brother MFC-9120CN:

Toner cartridges voor MFC-9120CN in 4 kleuren

Ben je op zoek toner cartridges voor in jouw Brother MFC-9120CN? Bekijk hier het volledige overzicht aan geschikt assortiment voor deze printer. Deze toner cartridges zijn verkrijgbaar in zwart, cyaan, magenta en geel. Deze toners staan garant voor haarscherpe afdrukken van laserkwaliteit die je gewend bent ban de originele toner cartridges, maar dan voor een fractie van de prijs. Je kunt dus eenvoudig besparen op je printkosten door over te stappen op het huismerk van InktDeal.com. Naast dat deze Brother MFC-9120CN toners los verkrijgbaar zijn kun je extra besparen door een multipack of voordeelset cartridges te bestellen, je hebt dan de hele set kleuren in één keer in huis en kunt voorlopig weer even verder met printen. Deze toner cartridges hebben namelijk een XL capaciteit; zo gaat de zwarte toner cartridge al gauw 2200 pagina's mee en de kleuren toner cartridges 1400 pagina's.

Gratis verzending op alle toner cartridges voor Brother MFC-9120CN

We geven je de garantie dat je deze kwaliteit nergens voordeliger vind, deze huismerk toner cartridges zijn zeer vergelijkbaar met de originele toners van Brother. Ook deze toners zijn voorzien van technologie waarmee de printer ziet hoeveel toner er nog in de cartridge zit. Je komt dan nooit meer zonder lege printer te zitten.  Naast onze laagste-prijs-garantie geven we je nog een garantie, namelijk liefst twee jaar na je aankoop. Wanneer er iets mis is met de verkregen toner cartridges, lossen we dat netjes voor je op bij de klantenservice. En als dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens gratis verzending op de Brother MFC-9120CN toner cartridges.

De voordelen van het InktDL huismerk

  1. Gratis verzending op het gehele assortiment.
  2. Goedkoop alternatief voor de originele Brother cartridges.
  3. Volledig compatibel met de originele Brother MFC-9120CN cartridges.
  4. Nieuwe cartridges, geen hervulde cartridges.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.