Geen producten (0)
Geen producten (0)
Bij InktDeal.com altijd gratis verzending!
Huismerk Epson EcoTank 106 Cyaan
 

Huismerk Epson EcoTank 106 Cyaan

€ 12,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Binnen 24 uur
Specificaties
EAN code 8720153538954
Cyaan 70ml
Merk InktDL®
Verzendmethode Pakketpost
Garantie 2 Jaar
Recyclebaar
Omschrijving

Huismerk Epson EcoTank 106 Cyaan, geschikt voor:

Epson EcoTank
Epson Ecotank ET-7700
Epson Ecotank ET-7750

Prijsbewuste kwaliteit: Ontdek onze huismerk EcoTank 105/106

Onze huismerkvariant voor Epson 105 + 106 is leverbaar in zwart, fotozwart, cyaan, magenta en geel. De inkt in deze flesjes is minstens zo goed als de originele inkt van Epson, je levert dus niet in op afdrukkwaliteit. Besparen doe je wel, want onze huismerk inkt is aanzienlijk voordeliger dan de originele inktflessen van Epson. De refill inkt werkt met eenzelfde of vergelijkbaar mechanisme voor het bijvullen van de printer: wel zo fijn en vertrouwd.

Zorgeloos winkelen bij InktDeal.com

Bij InktDeal.com betaal je nooit voor verzendkosten. Daarnaast hebben wij een ruimhartig retourrecht. Ben je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over de inkt, dan nemen we de inktflessen weer terug en vergoeden het aankoopbedrag.

 

 

Merknamen op deze webpagina dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze producten. De gebruikte merknamen blijven eigendom van haar rechthebbenden.


Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.