Geen producten (0)

Bekijk hier alle laser toner cartridges voor de Brother DCP-L6600DW:

Sorteer op:  

TN-3480 Compatible Toner voor Brother Huismerk toner cartridge Brother TN-3480, geschikt voor:…
€ 39,95
Op voorraad

Nieuwe Brother DCP-L6600DW toner cartridges

Zijn je laser toner cartridges van je printer leeg of wil je alvast een extra cartridge achter de hand hebben? Bekijk hierboven ons aanbod voor de Brother DCP-L6600DW. Bovenstaand overzicht zijn alle artikelen die geschikt zijn voor deze printer. De toner cartridges voor dit model zijn enkel verkrijgbaar in zwart, deze Brother printer is namelijk een zwart-wit printer en kan geen kleurafdrukken maken. Deze huismerk toners zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de originele Brother cartridges, maar dan stukken voordeliger. Zo zijn de toners voor de Brother DCP-L6600DW van ons huismerk ook voorzien van slimme chips die meten hoeveel toner er nog in de cartridge zit, zodat je nooit met een lege printer komt te zitten. En niet geheel onbelangrijk, er zit meer in dan bij de originele cartridges. Zo zijn deze toners goed voor ruim 8.000 afdrukken, ruim drie dozen vol met A4 papier. 

De voordelen van deze Brother printers

Een groot voordeel van de Brother printers die werken met deze toner cartridges is dat deze grotendeels multifunctioneel zijn, naast het printen heb je ook de mogelijkheid om documenten of foto's te scannen, kopiëren en faxen. Het zijn dus zogeheten all-in-one printers. Met deze printers hoef je niet veel tijd te verspillen aan het wachten op je printjes, de Brother DCP-L6600DW heeft namelijk een gemiddelde afdruksnelheid van zo’n 30 pagina’s per minuut, stukken sneller dan een inkjet printer. De printers beschikken over een volledig automatische documentinvoer waardoor je de mogelijkheid hebt om een heel pak papier automatisch en in één keer te laten kopiëren of scannen, handig voor de zakelijke gebruiker of thuiswerker.

Hoe installeer ik de Brother DCP-L6600DW cartridges?

  1. Haal de toner cartridge uit de wiite doos en verwijder de foam en plastic.
  2. Zit er nog een transparant lint in de cartridge? Verwijder deze dan ook.
  3. Open de Brother DCP-L6600DW printer zodat je bij de cartridges kunt.
  4. Verwijder de oude cartridge voorzichtig en recycle deze.
  5. Plaats nu de nieuwe cartridge en sluit de printer weer.
  6. Maak een testafdruk en je bent klaar om weer verder te printen.

Om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken, plaatsen we cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.